Over MeeAnder:

MeeAnder biedt ondersteuning aan individuen en teams in transitie.
Talentontwikkeling en verbinding staan centraal in inspirerende opleidingen, coachtrajecten en intervisie.

Onze sterktes:

Reeds 20 j ervaring in het begeleiden van individuen en teams
Authentieke betrokkenheid: trajecten ontstaan steeds in verbinding, jouw verhaal is de start
Gericht op toepasselijkheid met een no-nonsens stijl
Waarderend : vertrekkend vanuit sterktes, wat goed is krijgt aandacht en groeit
Met aandacht voor de onderstroom: in het hier en nu worden belemmeringen met zorg aangepakt

Marianne-de-geyter-meeander

Marianne De Geyter
CEO / Founder

Beroepsverenigingen en erkenningen:

Lid van de NVAGT, beroepsvereniging voor gestalttherapie en theorie

Lid van VSEB, beroepsvereniging voor erkende Stress- en Burn-out-coaches

Gecertifieerd Gestaltcounselor

Gecertifieerd Stress- en Burn-out Coach

Systemisch Adviseur

MBTI Facilitator

Voice Dialogue Facilitator

Meer informatie, klik hier

Als 18- jarige koos ik voor de opleiding master in de pedagogische en psychologische wetenschappen.  De uitzendsector bracht mij al vroeg in  contact met het thema ’mens & werk’ en ik geraakte geboeid door de verscheidenheid aan sectoren en bedrijven.

Deze interesse kon ik verder ontwikkelen toen ik bij Voka, Kamer van Koophandel, het opleidingsdepartement KamerAcademie oprichtte.

Na een tiental jaar kwam mijn rivier in woelig water en had ik alleen maar vraagtekens. Wat kan en wil ik doen? Waar ben ik  goed in? Ben ik wel ergens goed in?  Zo kwam  ik meer dan 15 jaar geleden voor het eerst in contact met loopbaanbegeleiding.. en dat was meteen liefde op het eerste gezicht. Als één van de pioniers in Vlaanderen startte ik als coach en ging met mensen op pad, op zoek naar meer bezieling in werk.

Een nieuwe wereld ging voor mij open toen ik mij 3 jaar bijschoolde als gecertifieerde Counselor/coach vanuit de ervaringsgerichte benadering. (FMS, Focus on Emotion).

De Cliëntgerichte en Gestalt-benadering brachten mij een diepgang in mijn begeleidingswerk die ik voordien miste en mij niet meer zou loslaten.

De eerste versie van Meeander kwam tot stand. Ik schoolde mij nog verder bij als Voice Dialogue en MBTI facilitator.

Door de verhalen van mijn cliënten kwam ik steeds meer te weten over wat allemaal goed en minder vlot kon lopen in werk. Het thema ‘samenwerken’ trok meer en meer mijn aandacht en ik ging opnieuw studeren in Nederland, ik volgde aan het Europees Instituut de opleiding Teamcoaching.

De vitaliteit van een team verhogen, de samenwerking vlotter laten verlopen, alle talenten in het team mobiliseren… daar krijg ik energie van!

Een verdieping in het systemisch en opstellingswerk helpt mij om met een andere bril, breder te kijken, de geweldloze en verbindende communicatie inspireren mij om zorgzamer te communiceren.

Binnen loopbaanbegeleiding verlegde mijn focus zich ook meer en meer naar welzijn, stress en burn-out, hierin school ik mij nog steeds bij en volg de wetenschappelijke ontwikkelingen op de voet.

Als opleider mee betrokken zijn bij de 3-jarige Counselorsopleiding van Focus On Emotion, vind ik nog steeds een voorrecht, de ervaringsgerichte en Emotion Focused benadering mee in de wereld  zetten, ligt mij nauw aan het hart.

Na vijf jaar mee oprichter en trekker te zijn van een loopbaancentrum, is het nu tijd voor MeeAnder 2.0.

MeeAnder : Mee met de Ander, individu of team, op pad gaan als de rivier in een woelige stroming komt, zijn weg moeilijk vindt, obstakels tegenkomt, iets meeneemt of achterlaat op de oever.. en zo  zijn natuurlijke  loop terugvindt.

Met honderden mensen ging ik reeds op dit coach-pad, het is mijn roeping dit intens en passioneel te blijven doen, ik kan niet anders…

Marianne